… symboly / oberegy, ktoré ti môžu pomôcť v rôznej oblasti tvojho života

Pokračujeme 😊 ďalej a to 2. novinkou – Svarga, Duchovná sila, Bogodar a Kvadrant Svaroga

Prívesky-nahrdelniky s retiazkou_slovanske-symboly-slovienka.sk

Prívesky s retiazkou – Novinky

Prívesok Svarga

Obereg, ktorý symbolizuje pohyb Ducha cez multidimenzionálnu realitu, dokonalosť Ducha, nekonečný pokrok ľudskej podstaty. Svarga nie je univerzálny amulet, symbol sa nepoužíva v každodennom živote a nevykonáva špecifické úlohy. Toto je symbol posvätného významu, komplexné znamenie, ktoré používali len veľmi zriedkavo a len vedení ľudia. Obereg má význam nebeskej cesty a používajú ho tí, ktorí odmietli hodnoty hmotného sveta a do popredia svojho života postavili cestu k poznaniu pravej múdrosti.

obereg-svarga-slovienka.sk

Svarga

Rovnako ako všetky oberegy, aj Svarga je určený iba pre človekov s čistými myšlienkami, inak môže amulet poškodiť jeho nositeľa.

Svarga podporuje pochopenie podstaty svetového poriadku, aktivuje vnútorné videnie nositeľa a otvára novú cestu v živote zameranú na sebazdokonaľovanie a nekonečné hľadanie pravdy. Mení vedomie, ovplyvňuje hĺbku duše, všetko vynáša na povrch a pomáha komplexne sa realizovať. Vplyv Svargy môže priniesť veľké straty v živote človeka, ktoré sú nevyhnutné pre príchod novej etapy do života. Tento amulet je podporou na ceste, keď sa človek nachádza v kritickom bode svojho života, chápe svoju škodlivú existenciu a snaží sa ju zmeniť.

Svarga-privesok s retiazkou-slovienka.sk

Prívesok s retiazkou Svarga

Duchovná sila

Je obereg pamäti Rodu, ktorý sa používa na aktiváciu a posilnenie všetkých duchovných síl človeka, ktoré sú povinné pre budovanie v prospech a duchovné znovuzjednotenie so starým Rodom.

obereg_duchovna sila_slovienka.sk

Duchovná sila

Tento symbol nemožno nazvať univerzálne vhodný pre každého, je špeciálne určený pre cieľavedomých a zodpovedných jedincov, ktorí sa vydali cestou duchovného porozumenia.

Obereg Duchovná sila je určený pre tých, ktorí chcú byť neustále v kontakte so svojimi Predkami, realizovať svoj účel na tomto svete a nebyť odkázaní na materiálne a životné okolnosti a zároveň si zachovať silu svojho Ducha. Duchovná sila hovorí o spojení medzi telom, dušou a duchom a má tieto účinky:

-zlepšuje vnímanie prírodných javov a pomáha naučiť sa ich zvládať

-pomáha získať silu Predkov a ukazuje cestu k poznaniu, ako túto silu využiť v našom svete

-pomáha určiť skutočné ciele v živote a uľahčuje cestu k dosiahnutiu týchto cieľov

-odhaľuje vnútorné duchovné rezervy, čo naznačuje možnosť žiť nie svalovou, ale duchovnou silou

-pomáha získať nezaujatosť a čistotu myslenia, pochopiť (zá)Kony Vesmíru.

Tento obereg Duchovná sila sa dáva aj tým, ktorí si uvedomujú spiritualitu cesty, poznajú svoj cieľ, ale nevedia k nemu nájsť cestu, zamotajúc sa do moderných každodenných a materiálnych prekážok.

Svarga-privesok s retiazkou-slovienka.sk

Prívesok s retiazkou Duchovná sila

Bogodár

Symbolizuje najvyššiu múdrosť udelenú Bohmi, ktorí dávajú človeku starovekú pravú múdrosť a spravodlivosť. Vhodné pre človekov všetkých vekových kategórií.

bogodar_slovienka.sk

Bogodar

Obereg pomáha:

-bojovať so závisťou

-poraziť drobné vášne

-prekonať závislosti

Prívesok-Bogodar_slovansky-symbol_slovienka.sk

Prívesok s retiazkou Bogodar

Viac si o tomto oberegu môžeš prečítať tu: https://slovienka.sk/2022/11/bogodar-bozsky-dar/

Kvadrant Svaroga

Symbol prináša rovnováhu a pokoj do života svojho majiteľa.  Práve pre túto magickú vlastnosť ho naši Predkovia mali veľmi v obľube. Už vtedy výborne rozumeli štruktúre svetového priestoru a svoje posvätné znalosti využili na zabezpečenie integrity a absolútneho súladu Prírodou pre seba a nasledujúce generácie.

hvieda svaroga_kvadrant svaroga_slovienka.sk

Kvadrant Svaroga

Jedným z významov symbolu je rozdelenie sveta na tri časti – Nav, Prav a Jav.  Dve prepletené hviezdy obsahujú harmóniu Vesmíru vyjadrenú v týchto troch svetoch. Tieto konce tiež predstavujú štyri svetové strany. Jeho sila je všeobjímajúca, rozprestiera sa na všetky strany a chráni pred problémami, ktoré hrozia zo všetkých strán.

Ak sa pozriete pozorne 😊 , uvidíte štvorec vo väzbe. Znamená kováčsku dielňu, v ktorej sám Svarog ukoval Svet. A štyri rohy elipsy presahujúce štvorec znamenajú ľudské cnosti – čestnosť, spravodlivosť, sloboda, viera.

Symbol Svarog poskytuje spojenie s Predkami a ochranu Bohov. Ten, kto nosí toto znamenie, dáva najavo, že si váži svoju rodinu, ctí si tradície minulých generácií a z celého srdca ich chce podporovať, aby ich odovzdal svojim dedičom.

Kvadrant Svaroga nesie silnú mužskú energiu, patriacu kováčskemu Bohu Svarogovi, ktorý pracuje rukami, je silný, pracovitý. Svarog nie je bojovník ako Perun, ale remeselník. Preto muži, ktorí pracujú s rukami, budú tento talizman najužitočnejší.

Nezabudnite, že musíte symbol nielen očistiť a nabiť, ale tiež s ním zdieľať svoje emócie – požiadať o pomoc, požiadať o radu alebo podporu a samozrejme poďakovať. Pomôže to posilniť puto medzi tebou a vyťažiť z neho maximum.

privesok s retiazkou-kvadrant-svaroga-hviezda-slovienka.sk

Prívesok s retiazkou Kvadrant Svaroga

Človek, ktorý má tento symbol / amulet, je schopný posilniť všetky svoje pozitívne vlastnosti, stať sa silnejším, odvážnejším, rozvíjať intuíciu, nájsť svoju pravú životnú cestu a naplniť svoj osud. Navyše ten, kto nosí tento amulet, nadväzuje spojenie nielen s Predkami, ale aj s potomkami. Tento slovanský symbol je schopný chrániť nielen pred akýmkoľvek fyzickým nárazom, ale aj pred akýmkoľvek energetickým útokom – zlým okom, poškodením, ohováraním, kliatbou.

Majte však na pamäti 😊 ☝️

že človek, ak chce použiť silu oberegov na zlé (zneužiť ich), tak sa ich sila obráti proti nemu (tzn. v tom lepšom prípade nebude vedieť takýto symbol nosiť, mať na sebe, či v podobe prívesku, alebo výšivky. Určitá sila ho nepustí).  Preto len s čistým úmyslom k nim pristupujte a noste ich.

Tvoja Slovienka

obrázky v texte: Slovienka, slovienka.sk, úvodný obrázok: Slovienka

 

 

 

 


0 Comments

Pridaj komentár

Avatar placeholder

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.