alebo kúsok prírody 🌲 🌼 u vás doma!

Ako vonia príroda — kvety, stromy, vzduch … už vieš. Ale skúšal/la si niekedy voňať, ako vonia ľan? Mal/la si tú možnosť? Ja ešte nie. Ale zato som voňala výrobok z neho a to niekoľko výrobkov naraz. S poriadnym hlbokým nádychom. Jeho vôňa sa naozaj nedá s ničím porovnať. Aspoň som zatiaľ žiadnu k tomu nenašla.

ľanová prikrývka - ľanová deka - 140 x 200cm-slovienka.sk

V túto pochmúrnu hmlistú jeseň, kedy je vzácnosť vidieť (svietiť) slniečko, mám pre teba kúsok prírody, ktorú môžeš mať doma 😉 a tak si vychutnať jej dotyk, vôňu.
Taký prírodný výrobok, ktorý vnesie do Tvojej domácnosti radosť, zdravie, harmóniu, dlhšiu používateľnosť …

ľanová DEKA 205 x 200cm-slovienka.sk

Už asi tušíš o čo ide 😉 . Áno, mám opäť pre Teba pár noviniek z ľanu, ktoré mi pribudli v tomto obmedzujúcom sa čase na pohyb po vonku v podobe prechádzky, či ísť už do spomínanej prírody.

Ľanové výrobky

Ak hľadáte vytvorenie udržateľného a ekologického prostredia vo vašej domácnosti, ľanové výrobky sú z materiálu, do ktorého sa oplatí investovať. Ľanový výrobok je  šetrný k vašej domácnosti, k životnému prostrediu. Zároveň je obnoviteľným zdrojom a pri jeho pestovaní sa nepoužívajú žiadne hnojivá a nepotrebuje žiadne zavlažovanie. Ľan je dokonca plne biologicky odbúrateľný!

anová DEKA - ľanová prikrívka - 210 x 220cm-slovienka.sk

NOVINKY:

Ľanové deky, ktoré môžeš použiť aj ako prikrývku:

https://slovienka.sk/kategoria-produktu/domacnost-doplnky/slovienka-sk-lanove-produkty-deky-z-lanu/

Ostatné ľanové výrobky nájdeš:

https://slovienka.sk/kategoria-produktu/domacnost-doplnky/

Ak sa ešte nevieš rozhodnúť či mať, alebo nemať nejaký ľanový výrobok vo svojej domácnosti, tak tu je článok, ktorý som dávnejšie napísala o ľane:

Ľan v spálni, alebo 12 dôvodov prečo spať na ľan

 

 🍁 Tvoja Slovienka  🍁


0 Comments

Pridaj komentár

Avatar placeholder

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.