… kráčaj životom statočne s týmto oberegom (symbolom)

Tento obereg je schopný chrániť svojho pána pred akýmkoľvek magickým poškodením, zlým okom, odvráti kliatby, zlé slovo neprajníka.

Nielenže chráni pred zlým vplyvom temnej mágie, ale dáva svojmu majiteľovi aj múdrosť.

Symbol Valkýria je symbol statočného ducha, statočného bojovníka.

Slovienka.sk Ochranný slovanský symbol obereg Valkiria

Tričko s výšivkou Valkiria s krídlami

Čo nesie obereg Valkýria?

Toto je symbol bojovníkov. Boj sa nevedie len na bojisku, ale každý deň, celý život … Kráčať životom statočne bez strachu z nebezpečenstva je skutočný dar. Sila vôle, snaha o múdre rozhodnutie nesie symbol Valkýria. Skutočná česť bojovníka nie je v boji, ale v schopnosti vyhnúť sa jej. Príliš agresívnemu človeku poskytne amulet múdry pokoj. Nesmelému dodá odvahu, schopnosť postaviť za za seba.

V žiadnom prípade nemožno povedať, že tento symbol má iba mierový význam. Pomôže vám urobiť všetko preto, aby konflikt nenastal. Ak sa tomu nedá vyhnúť, musíte bojovať so cťou, dôstojnosťou, s využitím celého svojho potenciálu. Valkýria vie, ako ochrániť svojho pána  / majiteľa pred všetkými energetickými vplyvmi. Ak sa vám niekto rozhodne ublížiť, Valkýria bude fungovať ako zrkadlový štít. A zlo sa vráti k druhej útočiacej strane. To znamená, že všetko zlé čo je na vás vysielané, sa vracia ako bumerang späť.

Slovienka.sk Ochranný slovanský symbol obereg Valkiria

Tričko s výšivkou Valkiria s krídlami

Každý bojovník musí mať štyri hlavné cnosti, ktoré tento symbol pomáha posilniť: česť, zmysel pre spravodlivosť, múdrosť a vznešenosť. Po bitke dáva symbol bojovníkovi pocit pokoja a mieru, odstraňuje a neutralizuje negatívnu energiu vojny.

Pre koho je vhodný amulet Valkýria?

Na začiatok je dôležité napísať, že je to mužský symbol.  Ak by ho chceli nosiť ženy, nie je ho vhodné pre nich nosiť často. Napríklad ho môžu vtedy, ak majú pred sebou dôležité stretnutie, keď potrebujú ukázať húževnatosť a múdrosť.

Deťom sa ho neodporúča nosiť, pretože si ešte musia vybrať svoju vlastnú životnú cestu.

panska-mikina-s kapucnou-Muzska-vysivka-vysivana-MIKINA-biela-VALKYRIA-grafit_slovienka.sk

Pánska mikina s výšivkou Valkíria

Poniektorí úspešní muži nosia (určité postavenie v práci, prípadne podnikatelia) tento symbol na retiazke pod oblečením. Ak chcete uzavrieť úspešnú dohodu, musíte preukázať bojové vlastnosti, ale spojiť ich s rozlišovacou schopnosťou a múdrosťou. Pomôže tým, ktorí pracujú v stresových podmienkach.

Význam symbolu Valkýria

Napriek tomu že je symbol oveľa zložitejší, ako iné oberegy, je hranatý, pretínajúci sa na štvorcoch – ktoré symbolizujú poriadok, jasný smer vykonávaných akcií, plus v slnečnom kruhu, dáva nositeľovi (bojovníkovi) silu na obranu svojej rodnej zeme, domova a rodiny. A tiež aby nastolil poriadok (v širšom chápaní), po ktorom túži.

panska-mikina-kapucnou-Muzska-vysivka-vysivana-CIERNA-VALKYRIA-biela-slovienka.sk

Pánska mikina s výšivkou Valkíria

Vo vnútri každý štvorec obsahuje prvky svastiky, ktorá veľmi pripomína znamenie obľúbené pre svoje liečivé vlastnosti. Tieto symboly sa stotožňujú s uzdravovaním duše na úkor múdrosti, ktorá zachraňuje pred akýmkoľvek nešťastím, najmä pred smrťou.

Na čo slúži obereg Valkýria

Pre bojovníkov, ktorí vyšli brániť svoju rodnú krajinu, slúži amulet ako štít, v ktorom sa spojili energie iných ochranných síl Slovanov.

Človeku, ktorý sa pripravuje napr. na dôchodok, pripomína, že ľudská rasa nie je prerušená a tento život nie je posledný.

panska-mikina-namornicka-modra-Valkyria -Obereg Slovienka.sk

Pánska mikina s výšivkou Valkyria

Starí Slovania (naši Predkovia) verili, že ak dáte na stenu domu toto znamenie, vytvorí okolo neho ochrannú bariéru, ktorá zabráni nepriateľom priblížiť sa.

Symbol pomáha človeku vyrovnať sa s apatiou, depresiou, úľavou od zlých myšlienok a neistote.

Tiež osoba vlastniaca tento amulet Valkýria bude mať vždy autoritu v spoločnosti, preto sa odporúča použiť ju pre vodcov.

Muzi-valkyria-šede

Tričko s výšivkou Valkiria s ornamentom

Vo všeobecnosti je obereg Valkýria vhodný na použitie mužmi a mladými mužmi, ktorí sa zaoberajú vojenskými záležitosťami a bránia svoj štát.

Umožňuje svojmu majiteľovi ľahko sa sústrediť na svoje ciele a rýchlo dosiahnuť to, čo chce.

Dáva svojmu majiteľovi vytrvalosť, pokojne reagovať na rôzne situácie, trpezlivosť, správne sa rozhodnúť, sebavedomie.

Pomáha fyzicky rozvíjať telo, dodáva motiváciu a vôľu k sebazdokonaľovaniu.

Podporuje sebavyjadrenie, rozvoj individuality.

Vedenie v stresových situáciách.

Pomáha nájsť životného partnera, jemu blízkeho v duchu a záujmoch, s ktorým môže majiteľ symbolu Valkýria vytvoriť silnú a šťastnú rodinu.

Slovienka.sk Ochranný slovanský symbol obereg Valkiria

Tričko s výšivkou Valkiria s krídlami

Veľmi užitočný symbol pre mužov, ktorí sa vyznačujú nadmernou mäkkosťou charakteru. Symbol je schopný zmeniť a zmierniť ich charakter, pridať „viac na svalov“ a posilniť ducha.

Valkýria je ako určitý druh batérie, ktorá pomáha akumulovať energiu a premieňa ju na silný pozitívny impulz pre realizáciu plánu. Ale to funguje len vtedy, ak sú myšlienky a zámery človeka vznešené. Ako každý slovanský symbol, znamenie nebeského bojovníka pomáha dôstojným a čestným ľuďom, dáva im silu na dosiahnutie a realizáciu svojich plánov. AK sa ho pokúsi niekto zneužiť, otočí sa to proti nemu, ako pri každom oberegu.

vysivane-tricko-biele-Valkyria-čierna-obereg-cerveny-slovienka.sk

Tričko s výšivkou Valkíria

Symbol je tiež dobré umiestniť do chodby, pri samotnom vchode do obydlia / domu. Potom ani jeden zlý človek, vrátane susedov 😊 , nebude môcť prekročiť prah vášho domu a nejako vám ublížiť.

Na záver

Valkýria ako som už písala, je skôr mužským symbolom. A to bez ohľadu na to, či je muž svojím povolaním bojovník alebo nie. V slovanských zvykoch bol skutočne každý zástupca silnejšieho pohlavia považovaný za ochrancu svojho domova, rodiny a rodnej zeme.

Tvoja Slovienka

obrázky zdroj: Slovienka


0 Comments

Pridaj komentár

Avatar placeholder

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.