Úprimne milé žienky 😉 a ruku na srdce, ktorá z vás má rada pekné, kvalitné a hlavne nositeľné/využiteľné veci – ozdôbky, ktoré sa hodia skoro ku všetkému? Ak odpoviem, že – väčšinou – každá, tak to nepreženiem 🙂 … 

Pamätám si už z detstva, ako moje babky, tety, susedky sa rady parádili a vždy na seba dali nejakú tú “maličkosť”, napr.  prívesok, náušnice na záver, ktorá mala vyzdvihnúť ten čas, ktorí venovali sebe, aby boli pekné, upravené.

Nahrdelniky,-krasne-privesky,-ludove-motivy,-slovienka.sk

Som žena – tvorivá a páči sa mi, keď môžem svoju tvorivú prácu rozširovať 😉 … A preto som si teraz pre Vás pripravila NovinkyPrívesky na ľudovú nôtu

Nahrdelnik-s-retiazkou-platina,-ludovy-motiv,-kvety2-,-privesok,-sperk,-slovienka.sk

Prívesky na ľudovú nôtu

sú nielen “módny doplnok”, ale doplnok, ktorý je plný pestrých farieb, kvetov a prírody. Vzory sú čerpané z bežného života ľudí, z kontaktu s prírodou a preto sú tieto prívesky nositeľné na každý deň – príležitosť.

Nahrdelnik-s-retiazkou-platina,-ludovy-motiv,vtaciky,-privesok,-sperk,-slovienka.sk

Prívesky sú ručne robené tak, aby boli nositeľné pre žienky – v každom veku a verím, že každá si nájde v mojom obchodíku ten svoj, ktorý jej deň rozžiarí, spríjemní a urobí radostnejším.

Nahrdelnik,s retiazkou ludovy-motiv,-chochloma-jarabina-privesok,-sperk,-slovienka.sk

Tvoja Slovienka


0 Comments

Pridaj komentár

Avatar placeholder

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.