Ľanové výrobky v domácnosti

100% ľanové výrobky sú takým prírodným materiálom, že k nemu má blízko snáď každý 😉 . Je to také lákadlo hlavne pre jeho prírodné zloženie a účinky pre telo a tým je vysoko ceneným benefitom nielen na Slovensku, ale aj v zahraničí.

Ak hľadáte vytvorenie udržateľného a ekologického prostredia vo vašej domácnosti, ľanové výrobky sú z materiálu, do ktorého sa oplatí investovať. Ľanový výrobok je  šetrný k vašej domácnosti, k životnému prostrediu. Zároveň je obnoviteľným zdrojom a pri jeho pestovaní sa nepoužívajú žiadne hnojivá a nepotrebuje žiadne zavlažovanie. Ľan je dokonca plne biologicky odbúrateľný!

Ľanové výrobky v domácnosti, ľanová deka, ľan je prirodzene antibakteriálny, vhodný pre alergikov

Ľanové výrobky a ich zázračné vlastnosti

Ľan má jedinečnú filtračnú vlastnosť, schopnosť odolávať baktériám, je vzdušný, má vlastnosť absorpcie a odparovania vlhkosti. Ľanové výrobky sú známe ako antialergické, odporúčané pre ľudí s kožnými i dýchacími ochoreniami, alergiami a vhodné aj pre malé deti. Ľan má vysokú schopnosť potlačiť baktérie, roztoče a huby, je vysoko repelentný voči hmyzu.

Ľanové výrobky v domácnosti, ľanová plachta, ľan je pevné vlákno, odolné, nenáročné na ošetrenie

Ako súvisia ľanové výrobky s poriadkom v domácnosti

Ľanové produkty sú antistatické, nepriťahujú prach a dokonca môžu pomôcť zmäkčiť a chrániť pokožku vďaka svojej prirodzenej schopnosti vyrovnávať pH. Vďaka svojej molekulárnej štruktúre môže ľan absorbovať až 20% svojej hmotnosti z vlhkosti, preto vynikajúco naberá vlhkosť. Ľanové vlákno je duté, preto sa vyznačujeme týmito schopnosťami, vo svojich vláknach zadržiava teplo, ochladzuje a spoľahlivo odvádza nadbytočnú vlhkosť. Ľanová látka má jedinečný majestátny vzhľad, ktorý nenapodobní  žiadny iný druh textilu.

Ľanové výrobky v domácnosti, Ľanová obliečka na vankúš, ľan je prirodzene antibakteriálny, vhodný pre alergikov

Ľanové výrobky perte veľa a často 😊

Čím viac ľan periete, tým sa stáva ľanový výrobok jemnejší, mäkší a krajší 😉 . A tiež ľanové plátno z ktorého sú vyrobené domáce ľanové výrobky sú silnejšie, pevnejšie, hrubšie a pri niektorých doplnkoch je to aj váhovo cítiť.

Výrobky z ľanu sú snáď jediný materiál, ktorý vynikne v každom interiéri a vytvorí tak univerzálny esteticky jemný a teplý vzhľad. Jeho farby sú plné a  stále.

Ľanové výrobky v domácnosti, ľanová osuška, má masážny efekt, vhodná aj do sauny

Moja ponuka ľanových výrobkov do domácnosti

Výrobky postupne rozširujem nielen o novinky, ale o paletu peknej farebnosti a využiteľnosti v domácnosti – interiéry, alebo exteriéri.

 

Aké ľanové výrobky v mojom obchodíku nájdete:

ľanové deky

ľanové utierky

ľanové uteráky

ľanové obrusy

ľanové prestieradlá – plachty

ľanové prikrývky

ľanové obliečky

ľanové obliečky pre deti

Kvalita ľanu a práca s ním

Dávam si záležať s akým ľanom pracujem, resp. ktorý prinesiem do vašej domácnosti! Moje ľanové domáce produkty pochádzajú z Bieloruska, kvalita ľanu patrí medzi najlepšie na trhu v Európe a Ázii, certifikáty kvality nájdeš TU.

Vaša Slovienka


0 Comments

Pridaj komentár

Avatar placeholder

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.