máme už za sebou úspešne čas dovoleniek, oddychu, kúpania sa v bazénoch, jazerách, pri mori  😎 .

Stihla som, ako sa hovorí: “všetko”, užiť si poriadne leto, teplo, ktoré bolo po niektoré dni naozaj veľké, rodinu, záhradu, ale aj pripraviť pár rôznych nápadov  😉 , ako pre ženy, tak aj pre mužov.  Úprimne, teším sa!

A čo je teda nové?

Pre vás milé žienky sú to tričká s dlhým rukávom. Tie sa hodia pomaly už na ročné obdobie, ktoré nám za chvíľu zaklope na dvere. Nakuknite sem:

https://slovienka.sk/kategoria-produktu/tricka-dlhy-rukav/zeny-tricka-dlhy-rukav/

A pre vás milí muži sú to tričká s krátkym rukávom. Vy ste zatiaľ stále viac otužilejší. Vy nakuknite zasa sem:

https://slovienka.sk/kategoria-produktu/tricka/muzi/

 

Malá ochutnávka nápadov.

Ako som už spomínala vyššie, sú to rôzne výšivky. Chcela tom to teraz mať iné, také rozmanitejšie  😀

 

vysivane-biele-tricko-zena-dlhy-rukav-bereginya-červená-slovienka.sk vysivane-cervene-tricko-zena-dlhy-rukav-biela-cicmany-slovienka.sk vysivané-čierne-tricko-zena-dlhy-rukav-Alatyr-modro-biele-slovienka.sk vysivane-tricko-muž-biele-runy-fehu-koladnik-Belasa-slovienka.sk vysivane-tricko-muž-čierne-runy-mužská-sila-zlatá-slvovienka.skvysivane-tricko-muž-červene-runy-fehu-koladnik-Biela-slovienka.sk

 

Pozor 💡

! Aby som nezabudla, viem, že niektorí si to už pamätajú , ale teraz sa prihováram tým, ktorí to nevedia, alebo pozabudli, že, ak si želáte mať/prehodiť výšivku na iné tričko, tzn. na dlhý rukáv, alebo krátky rukáv, prípadne inú farbu trička, tak mi to len pokojne napíšte v objednávke 🙂 👍 !

Vaša Slovienka


0 Comments

Pridaj komentár

Avatar placeholder

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.